Foto08.jpg

Wilt u helpen? Doneer een kerstpakket

En schenk hen een glimlach deze kerst

Doneer een pakket voor 10 euro. Zo ontvangen de kinderen in Capricorn met kerst de noodzakelijke zorg.

Samen staan we sterk(er)...

Stichting Capricorn vraagt hulp bij hun kerstactie.

In de periode van 1 november tot 20 december 2020 verzamelt Stichting Capricorn donaties om zo met kerst onze kinderen in de township te voorzien van een kerstpakket. Een pakket kost 10 euro en bevat:

• Hygiëneproducten: zeep, een tandenborstel en tandpasta.

• Educatief materiaal: een schriftje, een potlood en een gum.

• Coronapreventiemiddelen: een herbruikbaar mondkapje en handgel.

• Spelmateriaal: Stiften, lijm, schaar en lineaal.

• Voedzame maaltijd: Chicken Curry, Roti met drinken en cake.

De mondkapjes en de maaltijden worden binnen de gemeenschap zelf gemaakt: door locals voor locals. Zo versterken we de lokale gemeenschap op meerdere vlakken.

Hoe kan ik doneren?

U kunt makkelijk doneren door het overmaken van uw donatie op IBAN: NL44RABO0136662951 op naam van Stichting Capricorn onder vermelding van Kerstdonatie.

Wilt u liever betalen met een incasso dan kunt u dit doorgeven aan Katja via info@stichtingcapricorn.nl. Voor bedrijven en instellingen is het mogelijk een factuur te ontvangen van de donatie, zodat deze fiscaal kan worden verrekend.

Het bestuur (Katja van Driel, Kim Vermeulen, Niels van Schijndel en Frans van der Poel) roept haar netwerk op om bij te dragen aan het succes van de actie. Zonder uw hulp zijn we nergens.

Help ons helpen

Wellicht kent u nog meer mensen in uw netwerk die op zoek zijn naar een goed doel, waarbij elke euro terecht komt op de juiste plek. We waarderen het enorm als u onze actie deelt met uw netwerk.

Baie Dankie

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

• Facebook - White Circle